Doe een wijncursus bij D-Vine Academy!

Hoge slagingspercentages, WSET3 examentraining, zeer gekwalificeerde docenten, alle WSET lessen zijn terug te kijken via de Online D-Vine Academy, we gebruiken fantastische wijnen en we hebben veel ervaring in de horeca. En, 97% van de studenten geeft ons een 9 of hoger! Doe ook mee en schrijf je hieronder in!

Testimonials

Julia

SDEN2

"De SDEN2 cursus van Dieuwke was super leerzaam en ook onwijs gezellig. Niet alleen hebben we veel inhoudelijke kennis over wijnmaken, druivensoorten en verschillende streken geleerd, ook hebben we leren proeven om wijnen op smaak en geur van elkaar te onderscheiden. Ik zal de wekelijkse sessies missen en heb inmiddels al een aantal keer het geleerde in de praktijk kunnen brengen. Absolute aanrader voor liefhebber die meer wil leren!"

SDEN 2: D-VINE WIJN CURSUS
SDEN 2: D-VINE WIJN CURSUS
Renske

SDEN2

"De SDEN 2 cursus had alles wat je bij een beginners wijncursus hoopt te leren en te ervaren! Trainer Dieuwke zorgde vanaf het begin voor een ontspannen en fijne sfeer, met een aanstekelijk enthousiasme over wijn. Bijzonder hoe snel je echt al meer te weten komt over verschillende, bekende wijnen, hoe ze worden gemaakt en welk eten hier lekker bij smaakt. Ben je enthousiast over wijn en wil je beter leren proeven en meer kunnen vertellen over wijn? Dan is deze cursus 100% iets voor jou!"

SDEN 2: D-VINE WIJN CURSUS
SDEN 2: D-VINE WIJN CURSUS
Astrid

SDEN3 & WSET3

"Als cursist kan ik de D-Vine academie zeker aan iedereen aanbevelen. Ik heb bij D-Vine SDEN 2&3 succesvol afgerond en neem nu deel aan WSET 3. Dieuwke Engelsma, brengt vol enthousiasme haar brede en kundige wijnkennis zo over dat je passie voor wijn ontwikkelt. Je raakt immers nooit uitgeleerd in de wijnwereld. Daarnaast begeleidt Dieuwke iedereen goed naar de examens toe. En tot slot zijn het hele gezellige avonden en is alles goed georganiseerd."

WSET NIVEAU 3
WSET NIVEAU 3