KOM WERKEN BIJ D-VINE EN START JE WIJNREIS MET ONS!

D-Vine is een Amsterdamse wijnimporteur en wijnleverancier voor de horeca, met een eigen winkel aan de KNSM-Laan in Amsterdam. We bieden een uitgebreide selectie hoogwaardige wijnen uit diverse landen. Bij D-Vine staat kennis centraal, we streven ernaar om voortdurend op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de wijnwereld en dragen deze kennis over via de D-Vine Academy. Met ons jonge en gepassioneerde team verbinden we de complexiteit van wijn met het eenvoudige genot van het drinken van een goed glas.

Op deze pagina vind je onze huidige vacatures. Staat er geen passende vacature bij voor jou op dit moment en wil je je jezelf voorstellen, neem gerust contact op, we leren je graag kennen. Stuur een mailtje naar Lara of kom gezellig langs in de winkel en stel jezelf voor.

Sr. Account manager Amsterdam eo

Beheer onze grootste klanten, ontwikkel nieuwe kansen en deel jouw enthousiasme voor wijn bij onze (toekomstige) horeca partners samen met de rest van team sales. Ontdek hier wat de functie voor jou te bieden heeft!

Account manager midden Nederland

Ben jij degene voor wie deuren open gaan, ben je goed in het opbouwen van nieuwe relaties en wil jij met ons een nieuw gebied ontginnen, stel je dan aan ons voor. Wie weet wordt jij onze accountmanager in Utrecht, 't Gooi eo.

Logistiek medewerker / driver

Word jij het gezicht van D-Vine? Sluit je aan bij ons team en zorg voor efficiënte orderverwerking, snelle wijnleveringen en een up-to-date voorraadbeheer. Doe jij alles voor blije klanten, neem dan contact op.