KOM WERKEN BIJ D-VINE EN START JE WIJNREIS MET ONS!

D-Vine is een Amsterdamse importeur en leverancier van wijn en exclusieve bier en spirits voor de horeca, met een eigen winkel aan de KNSM-Laan in Amsterdam. We bieden een uitgebreide selectie hoogwaardige wijnen uit diverse landen en we zijn de exclusieve importeur van een aantal prestigieuze bier en spiritbrands. Bij D-Vine staat kennis centraal, we streven ernaar om voortdurend op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de wijnwereld en dragen deze kennis over via de D-Vine Academy. Met ons jonge en gepassioneerde team verbinden we de complexiteit van wijn met het eenvoudige genot van het drinken van een goed glas.

Op deze pagina vind je onze huidige vacatures. Staat er geen passende vacature bij voor jou op dit moment en wil je je jezelf voorstellen, neem gerust contact op, we leren je graag kennen. Stuur een mailtje naar Karin (karin@d-vine.eu) of kom gezellig langs in de winkel en stel jezelf voor.

Financieel coördinator

Omdat Carla haar vleugels uit gaat slaan bij een baan die op fietsafstand is van haar huis, zoeken we op korte termijn een nieuwe financiële held die onze financiële administratie kan beheren, uitbouwen en professionaliseren en die een uitdaging ziet in het leren en meegroeien met ons ambitieuze en groeiende bedrijf.

Logistiek voorman/ magazijn beheerder

Word jij blij van het beheren van een magazijn alsof het je eigen winkel is? Wil jij samen met je team verantwoordelijk zijn voor correcte leveringen, blije klanten en een soepele logistieke operatie? Laat dan van je horen. We zoeken een spil in ons kleine team, die de brug kan slaan tussen 'kantoor' en de levering van de wijnen bij onze klanten. Iemand die niet de hele dag achter een computer wil zitten, maar ook de handen uit de mouwen wil steken en in de bus springt als het nodig is.