SDEN CURSUSSEN

Julia

SDEN2

De SDEN2 cursus van Dieuwke was super leerzaam en ook onwijs gezellig. Niet alleen hebben we veel inhoudelijke kennis over wijnmaken, druivensoorten en verschillende streken geleerd, ook hebben we leren proeven om wijnen op smaak en geur van elkaar te onderscheiden. Ik zal de wekelijkse sessies missen en heb inmiddels al een aantal keer het geleerde in de praktijk kunnen brengen. Absolute aanrader voor liefhebber die meer wil leren!

Renske

SDEN2

De SDEN 2 cursus had alles wat je bij een beginners wijncursus hoopt te leren en te ervaren! Trainer Dieuwke zorgde vanaf het begin voor een ontspannen en fijne sfeer, met een aanstekelijk enthousiasme over wijn. Bijzonder hoe snel je echt al meer te weten komt over verschillende, bekende wijnen, hoe ze worden gemaakt en welk eten hier lekker bij smaakt. Ben je enthousiast over wijn en wil je beter leren proeven en meer kunnen vertellen over wijn? Dan is deze cursus 100% iets voor jou!

Astrid

SDEN & WSET3

Als cursist kan ik de D-Vine academie zeker aan iedereen aanbevelen. Ik heb bij D-Vine SDEN 2&3 succesvol afgerond en neem nu deel aan WSET 3. Dieuwke Engelsma, brengt vol enthousiasme haar brede en kundige wijnkennis zo over dat je passie voor wijn ontwikkelt. Je raakt immers nooit uitgeleerd in de wijnwereld. Daarnaast begeleidt Dieuwke iedereen goed naar de examens toe. En tot slot zijn het hele gezellige avonden en is alles goed georganiseerd.