Bonnet-Ponson

Sinds haar oprichting in 1862 heeft Bonnet-Ponson een opmerkelijke reis doorgemaakt, altijd trouw gebleven aan familiebanden en traditie. De ware vonk ontstond in de jaren 90, toen de huwelijksbanden tussen Meneer Bonnet en Mevrouw Ponson werden gesmeed. Twee toonaangevende Champagnedynastieën werden één, en zo ontstond een nieuwe erfenis.

Cyril Bonnet, de bekwame wijnmaker van de 6e generatie, staat nu aan het roer en zet de traditie van excellentie voort. Als ‘Récoltant Manipulant’ wordt alle wijn uitsluitend geboren uit hun eigen wijngaarden, een kenmerk van echte authenticiteit. In het schilderachtige Chamery, aan de westelijke flanken van de Montagne de Reims, vloeit hun expertise in elke druppel.

Sinds 2013 verlegt Bonnet-Ponson de grenzen door biologische methoden te omarmen. Maar dat is slechts het begin van hun innovatieve zoektocht. Onder de vleugels van Cyril komt de kunst van natuurlijk wijnmaken tot leven. Experimenten floreren en vernieuwing is hun kracht, terwijl ze vasthouden aan de essentie van de natuur. In elk glas Bonnet-Ponson proef je het resultaat van traditie, passie en een onbevreesde zoektocht naar puurheid.