“Wijn is onze passie en horeca stroomt door ons bloed.”

In het voorjaar van 2015 zijn we met een laptop aan een tafeltje in de kroeg begonnen met D-Vine. Het idee: een wijnimport/groothandel die de horeca centraal stelt. Inmiddels zijn we zoveel verder, dat er aan de KNSM-laan 293 in Amsterdam een wijnwinkel & cursuslocatie te vinden is. Hier weten we ons omgeven door al het moois wat wijn te bieden heeft en kunnen we onze klanten ontvangen om ons assortiment te laten zien en bieden we op verschillende niveaus wijnopleidingen aan.

Het portfolio bestaat voor een deel uit eigen import, daarnaast gaan we samenwerkingen aan met andere sterke importeurs. Of het nu gaat om klassiekers van gerenommeerde wijnhuizen of om ruwe pareltjes van onbekendere producenten. Eerlijk gemaakte wijnen die met liefde en vakmanschap zijn geproduceerd is wat de wijnen verbindt.

Daarnaast ligt de focus op het delen van kennis. Dit doen we met de D-Vine Academy waar we uiteenlopende trainingen en cursussen aanbieden.

Sourcen

Dagelijks bouwen wij aan een interessant en breed inzetbaar portfolio. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen die ons hart sneller doen kloppen. Hiervoor reizen we de hele wereld over en gaan we relaties aan met unieke producenten en sterke importeurs in Nederland. Hierdoor kunnen we een brede markt bedienen, scherpe prijzen hanteren en gebruik maken van een gezamenlijk logistiek netwerk.

Kennis delen

Kennis is een essentieel onderdeel bij het verkopen van wijn en het enthousiasmeren van gasten. Al onze klanten hebben toegang tot training van het personeel. Wij bieden op verschillende niveaus wijnopleidingen aan voor zowel particulieren als professionals. Ook organiseren we (in opdracht) wijnproeverijen. Wij zien het als taak om onze liefde voor wijn en gastronomie te delen.

Horecapartner

We willen meer zijn dan een wijnleverancier en zien werken met onze klanten als een partnerschap.  ‘Hoe zorgen we er samen voor dat er meer en betere wijn wordt verkocht?’  Vanuit ons horeca-hart doen we niets liever dan meedenken met onze klanten om de wijnervaring voor de gast te optimaliseren.