EINDEJAARSGESCHENKEN

D-Vine helpt je graag bij het samenstellen van een passend eindejaarsgeschenk. Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem contact met ons op. Er zijn veel opties om het geschenk te personaliseren en helemaal naar je eigen hand te zetten. D-Vine denkt hierin graag mee, dus informeer gerust! Samen kunnen we dan tot een prachtig pakket komen.

D-VINE SELECTIE BOX

 vanaf €8,95 per pakket

Maak een keuze uit 1,2, 3 of 6 flessen wijn in een houten kist met een wijn naar keuze. D-Vine heeft ook een prachtige selectie aan magnums (1,5l flessen), om het jaar feestelijk af te sluiten of in te luiden. Een mooie wijnbeschrijving voegen we graag toe

D-VINE WIJN/SPIJS BOX

vanaf €22,95 per pakket

Met de D-Vine wijn/spijs box kies je naast een selectie aan wijn(en) voor een aanvulling met kaas, noten, chocolade of andere lekkernijen. Wijn & spijs is één van de grootste passies van D-Vine. Daarom vullen we de box graag aan met leuke wijn/spijs suggesties en wijnbeschrijvingen.

D-VINE BOX OP MAAT

Er zijn veel opties om het geschenk te personaliseren en helemaal naar je eigen hand te zetten. We denken bijvoorbeeld graag mee in leuke toevoegingen, zoals bijpassende recepten, branding op of in de kist of wat te denken van een waardebon voor één van onze intro proeverijen. Samen kunnen we tot een prachtig pakket komen.